Akciós fürdőbérlet nyíregyházi nyugdíjasoknak

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. fürdőiben jelenleg is kapnak kedvezményt a nyugdíjasok; amennyiben nyíregyházi lakosok is, tovább csökken a jegy ára. Az elmúlt években emellett több nyugdíjas szervezet további kedvezményeket kapott egyedi szerződések alapján, tavaly összesen 9 ezer jegyet értékesítettek. Az elmúlt évben az Idősügyi Tanács ülésén vetődött fel az ötlet, hogy egy átgondolt rendszerben minden nyíregyházi időskorúnak elérhető legyen egy kedvezményes rendszer a város fürdőiben. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. pedig kidolgozott egy új akciót.

 

KÉTEZER KEDVEZMÉNYES BÉRLET

 

Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta, március 4-étől két kedvezményes bérlettípust vásárolhatnak a nyíregyházi nyugdíjasok.

További képekért kattintson a fotóra!

A Júlia fürdőbe és a Fürdőházba az ötalkalmas bérlet 4500 forintba, az élményfürdőbe érvényes pedig 7000 forintba kerül. Az árkedvezmény a jegyárakhoz képest átlagban megközelíti az ötven százalékot. Az olcsóbb bérletből 1500-at, a drágábból 500 darabot bocsátanak ki. A fürdőkben emellett természetesen élnek a korábban megszokott kedvezmények is.


MÁRCIUS 4-ÉTŐL A PÉNZTÁRAKBAN

 

Az akciós bérleteket jövő hét szerdától a fürdők jegypénztáraiban vásárolhatják meg a nyugdíjasok, ehhez egyszeri regisztráció szükséges a lakcímkártyával és a nyugdíjas igazolvánnyal. A kedvezményes bérletek kétezres számát a fenntartható fürdőgazdálkodás mellett az igényekhez mérten határozták meg. Amennyiben az akció sikeres lesz, a második félévben is hirdetnek kedvezményes lehetőséget. A sajtótájékoztatón elhangzott, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. az elmúlt évben mintegy 80 millió forintos kedvezményt adott a belépőjegyek árából a nyíregyháziaknak.

Szoboszlai Tibor

Fotó: Kohut Árpád