A válogatott liberó marad, két center távozik

Zajlanak a tárgyalások a Fatum Nyíregyházánál, a klub vezetése igyekszik kialakítani a jövő évi keretet. Eldőlt, hogy Bodovics Hanna máshol folytatja. A center nyáron érkezett a csapathoz, komoly motivációs tényezőt jelentett számára a BL indulás. Most a váltás mellett döntött. 
Távozik Pintér Andrea is. A center három éve érkezett a klubhoz Jászberényből, azóta bajnoki és kupaaranyat is szerzett a Nyíregyházával, melynek meghatározó tagja volt. A válogatott játékos rendre kitűnt harcosságával, egy igazi sportember. 

A saját nevelésű válogatott liberó, Tóth Fruzsina viszont hosszabbított, így a következő szezonban is a Fatum játékosa lesz.

 - Már tudom, milyen érzés magyar bajnokságot nyerni, a legjobbnak lenni, és vágyik vissza a csúcsra az ember. Csábítottak ugyan más csapatok, de bízom abban, hogy a következő évben jobbak leszünk, vissza szeretnénk térni a győztes útra. Szeretem a várost, a csapatot, ezért maradtam! Bár a testvérem a következő idényben már nem lesz mellettem a pályán, lesznek olyan társaim, akik szintén itt folytatják, és akikkel elérhetjük céljainkat - mondta Tóth Fruzsina.