Kispálya – Szuperdöntőben a legjobbak
A hétvégén zárul a Téli Terembajnokság.

Befejeződött a 2014-2015. évi NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG alapszakasza, amelyben negyven csapat vett részt. A csoportokból az első két helyezett jutott a szuperdöntőbe, így nyolc együttes részvételével zajlik szombaton a finálé. Érdekesség, hogy a tavalyi bajnok Nyír-Chem együttese maradt a csoportmeccsek után egyedül 100 százalékos, azaz minden találkozójukat megnyerték.
Az „A” csoportban már korábban eldőlt, hogy a RED WOLF első, a T-FORG TRANS KFT. második helyen jutott tovább.

A „B” csoportban az utolsó mérkőzés – NYÍR-CHEM KFT.–KÉT BALL FC (5:2) –  döntött a továbbjutásról, hogy melyik csapat lesz a csoportgyőztes, illetve a második.

A „C” csoportból a PIKOLÓ SÖRÖZŐ már korábban biztosította első helyét a döntőbe, a másik továbbjutó helyért viszont az utolsó pillanatig három csapat volt versenyben. Végül a PIKOLÓ SÖRÖZŐ eddig makulátlan csapata (több meghatározó játékosát nélkülözve) 4:2 arányban óriási küzdelemben alul maradt a DIEGO-s fiúkkal szemben, akik így a második helyen végeztek.

A „D” csoportban a DROMEDAR FC végzett az élen, a második helyen a 2013-as év győztese, a MARSO KFT. jutott a döntőbe, így lett teljes a döntősök mezőnye.

A fináléban újabb két csoportot alakítanak ki, és a győztesek mérkőzhetnek az aranyéremért, a második helyezettek pedig a harmadik helyért. A találkozókat a Bem iskola tornacsarnokában tartják.

D. L.