A revans napja – mindenki Kubera bőrére pályázik

Pár hete egyszer már a lengyel Dominik Kubera megmutatta mire képes. A fiatal motoros úgy nyerte Nagyhalászban az EB-kvalifikációt, hogy minden futamban győzött, így maximális pontszámmal végzett az élen.

Június 11-én jön a revans napja, itt a lehetőség a visszavágásra!

A francia David Bellego, az ukrán Marko Levishyn, a lett Jevgenijs Kostigovs, a hazánkban is komoly szurkolótáborral rendelkező cseh Václav Milík és a svéd Oliver Berntzon is a lengyel fiú bőrére pályázik a GP-kvalifikáción. De nem ők az egyetlenek! Megérkezett a startlista, és ez alapján még az EB versenynél is rangosabb mezőny jön a Speedway Ringre szombaton.

A rutinos brit oroszlán Chris Harris, a tehetséges dán Patrick Hansen és a szlovén Nick Skorja is esélyes arra, hogy a legjobb négy közé kerüljön, mindannyian jártak már Nagyhalászban. Az ausztrál Brady Kurtz viszont először indul, neki is van GP-s múltja, a német Lukas Fienhage pedig bármikor meglepetést okozhat. Argentínából ketten is jönnek, míg a hazai színeket Fazekas Dennis, Bárány Márk és tartalékként Füzesi Richárd képviselik.

A komoly mezőny tehát adott, kérdés, ki képes arra, hogy Kuberát leszorítsa a trónról? Szombaton délután kiderül. 10.30-tól edzés, 15.15-től pedig rajtol az év egyik legjobban várt hazai salakmotorversenye.