A kivitelező tájékoztatása szerint elkezdődik a Szarvas és a Széchenyi utca, valamint a Rozsrétszőlő bekötőút felújítása

Április 11-től (hétfőtől) a Szarvas utca páros oldalán a parkolók lezárásra kerülnek az Arany János utcai körforgalom és a Kereszt utca között.

Az arra közlekedőknek sebességkorlátozásra, és kisebb mértékű forgalomkorlátozásra kell számítani, a kétirányú forgalom biztosítása mellett.

Továbbá a kivitelező tájékoztatása szerint április 11-én (hétfőn) elkezdődik a Rozsrétszőlő bekötőút felújítása. A munkaterület átadását követően a kivitelezés fakivágási munkálatokkal kezdődik, jelzőőrös irányítás mellett.

A kivitelező tájékoztatása szerint április 11-én elkezdődik a Széchenyi utca felújítása. A munkálatok során a Bessenyei tér és a Szabolcs utca közötti szakasz jobb és bal oldalán a parkolók lezárásra kerülnek. A kapubejáróknál az ingatlanokra történő bejutást biztosítják.

Kérjük, az ott lakók és az arra közlekedők türelmét és megértését, aki teheti kerülje el az érintett útszakaszt, ezzel is elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést. Kérjük a gépjárművezetőket, a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek.