A Jászberény következik
A Zalaegerszeg legyőzésével szinte biztossá vált, hogy a következő évet is az élvonalban kezdheti a Marso-NYKK. A férfi kosarasok legközelebb Jászberényben lépnek pályára.

Megvan az időpont, április 1-jén pótolja a MAFC elleni találkozót a Marso-NYKK. Mint ismert, a mérkőzés vége előtt nem sokkal döntetlen állásnál áramszünet miatt félbeszakadt a mérkőzés. A felek megegyeztek, így a jövő héten pótolják a meccset. A kosarasok a hétvégén Jászberényben lépnek pályára.

Szeretnénk idegenben is olyan eredményesek lenni, mint az elmúlt időszakban hazai pályán. Sajnos Jászberényben a pálya talaja és a palánk is más, mint amit megszoktunk, így ez nehezíti helyzetünket – mondta Sitku Ernő vezetőedző.

A csapat legutóbb győzött a Zalaegerszeg ellen, így szinte biztossá vált, hogy az NB I/A csoportban marad az együttes. Közben már elkezdődött a következő bajnoki év tervezése. Sitku Ernő szerint a bajnokság végén a jó eredmények annak is köszönhetők, hogy egy nagyon jó szellemű és mentalitású csapat jött össze, ezért szeretné, ha a légiósok a következő szezonban is a csapatot erősítenék.

D. L.