A héten már bajnokik - Két meccset is játszik a Fatum Nyíregyháza

Folytatódnak a küzdelmek a női röplabda Extraligában. A Fatum Nyíregyháza két idegenbeli mérkőzéssel kezd, előbb a Szent Benedek, majd az Újpest lesz a mieink ellenfele. 

Konditerem és labdás edzés. Kihasználta a rövid bajnoki szünetet a Fatum Nyíregyháza, és igyekezett úgy megerősíteni a játékosok fizikai állapotát, hogy a szezon hátralévő részében ne legyen erőnléti gond. Több együttes is alaposan belenyúlt a játékoskeretbe is. A mieinknél mindössze egy játékos, Karla Klaric érkezett. Németh Szabolcs vezetőedző nem akart vérátömlesztést, de szeretne minden poszton több játékosra számítani. 

A héten folytatódik a bajnokság, és a Fatum Nyíregyháza ellenfelei már pályára léptek az új esztendőben. Ráadásul egymás ellen. Az Újpest 3-0-ra verte a Szent Benedeket, a mieink pénteken az utóbbival, vasárnap a lilákkal találkoznak idegenben. Főleg az UTE elleni meccs ígérkezik nehéznek, a fővárosiakat a Vasas csak 3-2-re tudta legyőzni. Az első hazai mérkőzésre február 7-ig kell várni, ekkor a Diósgyőr érkezik, ezzel zárul az Extraliga alapszakasza. Ha a Fatum mindhárom meccsét megnyeri, az első helyről várhatja a folytatást.