A bajnokot látta vendégül a Szpari női csapata a Magyar Kupában
Fotó: Trifonov Éva

A bajnoki címvédő, az NB-I-ben veretlen Ferencvárost fogadta a Simple Magyar Kupában a Nyíregyháza Spartacus női csapata. A mérkőzés egy kis ünnepséggel kezdődött, a Nyíregyháza Spartacus két labdarúgója ugyanis mérföldkőhöz érkezett. Murák-Tóth Cintia és Urai Bianka is több mint 100 meccsen lépett pályára a Szpari színeiben! A klub vezetősége egy kis ajándékkal kedveskedett nekik ebből az apropóból. Mindketten évek óta meghatározó tagjai a nyíregyházi női labdarúgásnak, nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is mindenben segítik a klubot. 

Az első félidőben a zöld-fehérek bizonyították, hogy nem véletlenül verhetetlen jelenleg Magyarországon. A továbbjutást el is döntötték. Fordulás után is becsülettel küzdött a Nyíregyháza, de a Ferencváros a legutóbbi bajnoki meccséhez hasonlóan most is 13 gólig jutott, és folytathatja szereplését a Magyar Kupában. 

Nyíregyháza Spartacus - Ferencváros 0-13 (0-8)

Nyíregyháza: Pekk L. - Murák-Tóth, Paranai (Bodnár), Urai, Csábi, Bakó, Németh(Lakatos), Ranyhóczki(Moravszki), Novák(André), Balogh, Szerb(Tóth P.)

vezetőedző: Benkő Balázs

Ferencváros: Bíró - Fishley, Csigi(Németh), Fenyvesi(Csányi), Pusztai(Bradic), Szabó(Barker), Ott, Papp, Kiss-Zlidnis, Nagy(Vágó), Czellér

játékosedző: Vágó Fanny

Kapcsolódó galéria

Magyar Kupa női labdarúgás - Nyíregyháza Spartacus-Ferencváros