16 gólt rúgott a Szpari II - még a kapus is betalált a bajnokin

Két nagy helyzettel indult a meccs, előbb Tudja lövését fogta a kapus, majd Magyar lépett ki és emelt centikkel mellé. A 13. percben aztán megszerezte a vezetést a Szpari, egy szöglet után Szatke Zoltán fejelt a kapuba, 1-0. Beindult a gólgyártás, Molnár Zoltán duplázta meg az előnyt két perccel később. Újabb két perc kellett a következő találathoz, Molnár beadása után Tudja Dávid lőtt a kapuba, 3-0. A 27. percben Tagai lőtt éles szögből, a felső lécről a bal oldali kapufára, onnan a kapushoz pattant a labda. Aztán jött a negyedik, egy szöglet után Dankó Gergő lőtt kapásból pontosan, 4-0. A 36. percben Szatkét rántották le a 16-oson belül, 11-es! A büntetőt a kapus Nagy Máté értékesítette, 5-0. A középkezdés után Dankó Gergő kapott jó labdát és értékesítette a ziccert, 6-0. Az első félidőben a Szpari nagy fölényben játszott, és hat gólt lőtt.

A második játékrész egy Tangel László góllal indult, a Szpari támadója középről lőtt a kapuba, 7-0. Az 53. percben Dankó Gergő csavart a felső sarokba, mesterhármas, 8-0.  Jött a kilencedik, Németh harcolt ki büntetőt, melyet Torkos Máté értékesített, 9-0. Torkos Máté egy percen belül duplázott, 10-0. A 60. percben Molnár Zoltán érkezett jól és bombázott a kapuba, 11-0. Tudja Dávid is villant, megszerezve a tizenkettedik találatot. Tangel László duplázott a 76. percben, 13-0. A 81. percben Tangel László a bal oldalról lőtt a hosszú felsőbe, ez is mesterhármas, 14-0. A végén Boda Balázs, majd Trencsényi Bence is eredményes volt, beállítva a 16-0-ás végeredményt.

Nyíregyháza Spartacus II – Érpatak 16-0 (6-0)

Nyíregyháza: Nagy M.(Poór 61.) – Magyar (Boda 74.), Szatke (Szabó B. 61.), Szabó M., Tagai, Torkos, Németh, Dankó (Trencsényi 78.),  Molnár, Tudja, Tangel

Gyurovics Zsolt edző: - Az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A másodikban felszabadult játékkal további gólokat szereztünk.