Vízben a babyk - A legkisebb vízilabdások hazai környezetben játszhattak

Vasárnap hazai medencében rendezte az Aqua SE az Észak-keleti bajnokság baby korosztályának 4. fordulóját. Ebben a sorozatban két csapattal képviselik a nyíregyházi színeket. A bajnokság célja, hogy a gyerekek versenykörülmények között ismerkedjenek a vízilabda szabályaival, hozzászokjanak  a mérkőzések ritmusához, légköréhez. Izgalommal teli, boldog pillanatokat hoz a kis pólósok számára egy-egy ilyen bajnoki forduló, hiszen sokan életük első meccsére készülnek, többen első góljukat lövik vagy éppen első nagy védésüket mutatják be.

A nyíregyházi utánpótlás nevelés jó úton jár, 4 csapatra való lurkó is nap mint nap keményen edz az uszodában Urbin Tibor és Dajkáné Szalontai Viktória irányításával. Az "első" csapat a régió egyik legerősebb gárdájának számít, míg "második" csapatunk is komoly ellenfele a bajnokság összes együttesének. A bajnokság lebonyolítása szerint nem rögzítik a meccsek végeredményét.

Ezen a napon az Aqua első csapata az Octopus BVSE és a Váci VSE ellen, míg második csapata a Debrecen és az Eger ellen szállt vízbe.  Minden meccsen komoly küzdelem, sok izgalom volt, a nyíregyházi gyerekek ezúttal is mindent megtettek a sikerért. Folytatás áprilisban.