Veretlenül lettek bajnokok
Augusztus 17-én kezdődött és 19-én ért véget a nagy hagyományokkal bíró 20. Eötvös Kupa nemzetközi terem röplabda torna Debrecenben.

Finnországból, Lengyelországból, Szlovákiából és még Máltáról is érkeztek csapatok. 32 csapat, 8 csoportban , 3 napon keresztül küzdött az éremért. A Nyíregyházi Sportcentrum röplabdás lányai minden mérkőzésüket megnyerték, így veretlenül szerezték meg a bajnoki címet. A legjobb ütő díját Ratkos Petra kapta, míg Szerényi Grétát beválasztották a torna válogatottjába. Az eredményhirdetést követően következett az igazi jutalom, a friss bajnok csapat (Nyíregyházi Sportcentrum) a magyar női szenior válogatottal mérkőzött meg. Olyan nevek szerepeltek a válogatottban, mint a 145-szörös válogatott, háromszoros magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa győztes Nyári Virág; a 46-szoros válogatott, ötszörös magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa győztes Erdősné Balogh Erika, vagy Rácz Márta és Vojth Ildikó, akik külön-külön hetvenszer ölthették magukra a címeres mezt.

A csapat tagjai: Sitku Renáta, Kovács Eszter, Szerényi Gréta, Vass Vivien, Nagy Franciska, Ratkos Petra, Ilyés Emese, Tóth Dalma

Edző: Nagy Attila