Véget ért a Szigligeti Gyermektábor második turnusa - Elégedett diákok és pedagógusok

Véget ért a Szigligeti Gyermektábor második turnusa - Elégedett diákok és pedagógusok
Véget ért a Szigligeti Gyermektábor második turnusa - Elégedett diákok és pedagógusok

Mire időjárásunkba is beköszöntött a nyár, ismét elröppent egy eseményekben gazdag hét a Szigligeti Gyermeküdülőben. Ebben a turnusban a Szent Imre Katolikus Gimnázium és Általános Iskola, valamint a Kazinczy Ferenc Általános Iskola diákjai próbálhatták ki a táborozók kalandokkal teli életét.

Mátyásiné Pócsik Angéla, a Kazinczy Ferenc Általános Iskola pedagógusa megosztotta velünk tapasztalatait:

A Kazinczy Ferenc Tagintézmény 24 tanulója felejthetetlen hetet töltött a Szigligeti Gyermeküdülőben. Amíg itthon esős, viharos idő tombolt, a Balatonon nyaraló gyerekekre egész héten sütött a nap. Nemcsak ezért volt derűs a hangulatuk, hanem a változatos programok, a finom ételek, az esti sportversenyek, az igazi tábori hangulat miatt. Köszönettel tartozunk dr. Hudákné Fábián Nóra szervező munkájáért, rugalmasságáért.

Az elégedettséget tükrözi, hogy több diák már most lefoglalta helyét a jövő évi táborozásra.

Ecsediné Hajnal Adrienn, a Szent Imre Katolikus Gimnázium és Általános Iskola pedagógusa pedig így foglalta össze élményeiket:

Szigligeten nyaralt a Szent Imre 60 fős csoportja.

Nagyon örülünk, hogy iskolánk (Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI) idén is táborozhatott Szigligeten!

A szép időnek és a táborvezető Nóra néni (Dr. Hudákné Fábián Nóra) által szervezett változatos és tartalmas programoknak köszönhetően a gyerekek fantasztikusan érezték magukat. Boldogan fürödtünk a Balatonban, hajóztunk Keszthelyen, meghódítottuk a szigligeti várat, de ebben az évben a Tapolcai-tavasbarlang nyerte el leginkább tetszésünket.

A szakácsoknak hála idén is házias és bőséges ellátást kaptunk.

Köszönjük a lehetőséget Nyíregyháza Város Önkormányzatának és a NYÍRVV NONPROFIT Kft.-nek.

a Szent Imre táborozó diákjai és tanárai"

Kapcsolódó galéria

Szigligeti tábor