Végéhez közeledik a kispályás bajnokság, ismét lesz strandfoci

Már csak néhány forduló van hátra a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságból. A dobogós helyekért nagy csata folyik. Ezúttal is Szuperkupával zárul az idény. 

Három forduló van már csak hátra a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás Bajnokságból. Hat bajnok kiléte már biztos, a dobogós helyekért viszont hatalmas a csata. A tervek szerint június 10-re befejeződik az idény, majd jöhet az egyes csoportok bajnokai számára a Szuperdöntő. 

- Az időjárás kedvező volt, így nem kellett fordulót elhalasztani, és a stadion építése is csak részben zavarta a lebonyolítást, mivel a kis műfüves pályát használhattuk. Június 10-re szeretnénk befejezni a szezont, utána jöhet a bajnokcsapatok számára a Szuperdöntő – mondta Dajka László főszervező.

Egy hónappal a bajnokság befejezése után indul a strandfoci. Idén is megrendezik a hagyományos strandfoci fesztivált Sóstón. 

- Jubileumi lesz az esemény, és ezúttal is várunk férfi és női csapatokat is Sóstóra. A strandfocitorna iránt már most nagy az érdeklődés, több csapat már jelentkezett, de vannak még kiadó helyek, várjuk a nevezéseket – tette hozzá Dajka László. 

Az ország távoli pontjairól is érkeznek csapatok, több együttes tagjai a hozzátartozókat is hozzák, és egy hetet Nyíregyházán töltenek.