Vass Patrik megsérült, nem játszhat a Szeged ellen

Vass Patrikra nem számíthat a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus szakmai stábja. A játékos a Csákvár elleni mérkőzésen kapott egy rúgást a lábára, és bár pályán maradt, a hét elején az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy elrepedt a csont a műtött lábában.

- A rúgás után ugyanolyan zsibbadást éreztem, mint anno Pécsen amikor eltört a csont a lábamban. De mivel nem volt akkora a fájdalom, a meccs hajrájáig pályán maradtam. A röntgen készítése után még optimista voltam, hogy nincs nagyobb baj, azt mondták a műtétkor beépített csavarok szépen a helyükön vannak. Aztán sajnos érkezett a rossz hír, hogy megrepedt a csont, így számomra véget ért a szezon. Bevallom, nagyon letörtem a hír hallatán, mert nagyon szerettem volna vasárnap segíteni a többieknek. Helyette ülhetek majd a lelátón tétlenül ezen a nagyon fontos mérkőzésen – mondta Vass Patrik.

Az majd a következő napokban derül csak ki, hogy begipszelik-e a lábát a középpályásnak. A repedésnél sokkal jobban fáj Vass Patriknak, hogy nem játszhat, de már előre tekint.

- Legutóbb hat hónapot hagytam ki a sérülés után, de sok munkával sikerült visszatérnem. Végre újra játszhattam, kezdtem egyre jobb formába lendülni, erre megint ugyanaz a lábam megsérül. Szerencsére most csak hat hetet kell kihagynom, de így is nagyon bosszant. Az motivál, hogy mire a felkészülés elkezdődik, addigra rendben legyek – tette hozzá Vass Patrik.

A Szpari játékosa az elmúlt napokban azért egy jó hírt is kapott, megkérte barátnője kezét, aki igent mondott, így már vőlegényként gyógyulhat...