Városi teremlabdarúgó bajnokság - féltávnál járnak a csapatok.

Féltávnál jár a Városi kispályás teremlabdarúgó bajnokság. Több meglepetés is született már, négy csapat viszont még százszázalékos. A szuperdöntőt február végén rendezik. 

Novemberben kezdődött a Decathlon-Konyha Möbel Városi Teremlabdarúgó bajnokság. A szabadtéri idény befejezése után szinte azonnal a Zrínyi tornacsarnokába vonultak a csapatok, és hétről-hétre nagy csatákat vívnak. Több meglepetés is született már, alacsonyabb osztályú gárdák győztek le magasabban jegyzett ellenfeleket. Mindössze négy együttes rendelkezik makulátlan mérleggel, a korábbi bajnokok közül több is szenvedett már vereséget. 

- A korábbi többszörös bajnok Pikoló Söröző attól a Fáraó Bútortól kapott ki, mely pár nappal előtte szenvedett vereséget egy nagy sorozat után. Bárki képes bárkit legyőzni - mondta Dajka László főszervező. 

Látva az eddigi mérkőzéseket 1-1 vereség még szuperdöntőt érhet, hiszen sok a keresztbeverés. A finálét február 29-én rendezik, a csoportok első és második helyezettjei jutnak a legjobbak közé, és itt döntik el, ki 2020-ban Nyíregyháza terembajnoka. A csapatok keretében nagy változások nem voltak, de a szabályok értelmében ilyenkor igazolhatnak játékost az együttesek, így volt ahol már új labdarúgók is pályára léptek. Hétről-hétre korábbi NB-I-es és NB-II-es focisták is szerepelnek. A kispályás labdarúgás nagyon népszerű a megyeszékhelyen, a szabadtéri bajnokságban évek óta több mint 100 csapat szerepel.