Városi rangadó a női bajnokságban - A Nyírség és a Szpari egymás ellen játszott

A 11. forduló elhalasztott mérkőzését pótolta a Nyíregyháza Spartacus a Nyírség NSC ellen. Az első negyedóra kiegyenlített volt, majd Nagy Panna kapott jó labdát, de éles szögből a kapufát találta el. A 26. percben viszont megszerezte a vezetést a Szpari, egy középre lőtt labda Rózsa Barbaráról került saját kapujába, 1-0. A folytatásban is fölényben játszott a Spartacus, de újabb gólt nem sikerült szerezni az első félidőben.

A második játékrész Urai Bianka lövésével indult, alig kerülte el a labda a kaput. Az 52. percben Nagy Panna lőtt egy szöglet után, védett a Nyírség kapusa. A 70. percben egyenlített a Nyírség, Bodor Renáta sodorta a kapuba a labdát egy beadás után 1-1.  10 perccel később jött a válasz, egy jobbról érkező beadás után Nagy Panna előzte meg a kapust, és a kapuba fejelt, 2-1.  A 85. percben az ötös sarkáról végezhetett el közvetett szabadrúgást a Szpari miután megfogott egy hazaadást Lengyel Krisztina.  Barta Boglárka lövése kipattant a sorfalról. A hajrában Németh Kamilla lépett ki középen, de önfeláldozóan mentett a Nyírség hálóőre. Az eredmény  nem változott, nyert a Szpari.
Nyíregyháza Spartacus – Nyírség NSC 2-1 (1-0)

Spartacus: Molnár- Pekk P., Paranai, Barta, Csábi, Bodnár, Bakó (Németh), Tóth P (Oláh ), Kovács A.(Hrinkó), Urai, Nagy P.
vezetőedző: Benkő Balázs
Nyírség NSC: Lengyel – Gyurján (Ranyhóczki), Bodor, Balogh Sz., Rózsa (Pócsik), Lengyelné (Czégény ), Balogh P. (Kárai),Nagy B.(Pozsgai) Kovács K., Hudák (Király), Szűcs É.
vezetőedző: Kósa János

Benkő Balázs: - Örülök, hogy győztünk a városi rangadón, próbáltuk az elmúlt napokban lelkileg felkészíteni a játékosokat, de ők is tudják, hogy ez kicsit más mint egy sima bajnoki. Sok helyzetet alakítottunk ki, így korábban lezárhattuk volna a mérkőzést.

Kósa János: - Úgy érzem rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Hátrányból sikerült egyenlítenünk, de sok nehézséggel küzdünk, több játékosom is hiányzott, és a céljaink is mások mint a Spartacusé, de helyt álltunk ma, bár pontot nem sikerült szerezni.