Városi Nőnap Nyíregyházán – Dr. Kovács Ferenc köszöntötte a VMKK-ban összegyűlt hölgyeket
A polgármesteri köszöntő után a sokszoros kiválóan minősült Nyírség Táncegyüttes szórakoztatta a hölgyvendégeket.

Már hagyomány, hogy március 8-án a Váci Mihály Kulturális Központban ünnepséget rendeznek a Nőnap alkalmából. A vendégeket Dr. Kovács Ferenc polgármester köszöntötte, majd a Nyírség Táncegyüttes a Táncfarsangon bemutatott, Szépanyám szőtte című színpadi táncjáték rövidebb változatával kedveskedett a közönségnek.

Nőnapi ünnepségre várták a polgármesteri hivatal, az önkormányzati intézmények és cégek, azt oktatási intézmények hölgydolgozóit, valamint a meghívott civileket a  Váci Mihály Kulturális Központban. A már hagyományos rendezvényen a vendégeket Dr. Kovács Ferenc polgármester köszöntötte. Hangsúlyozta, ez a mai nap ezért is szól a nők ünnepléséről, hogy az év többi 364 napját is megerősítsük, hiszen sokszor az igazán jó dolgokról, az életünk legfontosabb értékeiről kevesebb szó esik, mint a kevésbé jókról. Polgármesterként is nagyon elégedett a női munkatársaival, hiszen részesei annak a fejlődésnek, ami Nyíregyházán elindult.

A polgármesteri köszöntő után a sokszoros kiválóan minősült Nyírség Táncegyüttes szórakoztatta a hölgyvendégeket. Munkásságuk 2015-ben nemzeti értékként került be a Nyíregyházi Települési Értéktárba. A Nyírség a Táncfarsangon bemutatott, Szépanyám szőtte című színpadi táncjáték rövidebb változatával kedveskedett a közönségnek.