V4 Special Series 2019 kerékpárverseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – Térképekkel!

Forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani a kétnapos verseny ideje alatt.

A V4 Special Series országúti kerékpárversenyt 2019. július 20-21-én rendezik meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A versenytáv mindkét napon több mint 150 kilométer, amely Vásárosnamény és Rakamaz között több települést és főbb közlekedési útvonalat is érint.

2019. július 20-án a verseny résztvevői 12 óra 30 perckor rajtolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd három városi kör után Tákos, Csaroda, Tarpa, Gulács, Jánd érintésével visszatérnek Vásárosnaményba, ahonnan tovább haladnak Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Nyíregyháza-Sóstóhegy érintésével Nyíregyházára. A futam célba érkezése Nyíregyházán, az Országzászló téren 16 óra körül várható.

2019. július 21-én a verseny résztvevői 12 órakor startolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Vasmegyer, Tiszarád, Nagyhalász, Nyíregyháza-Sóstóhegy, Nyíregyháza, Nyírtelek, Rakamaz, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő és Paszab érintése után érnek Ibrányba, ahol négy kört tesznek még meg a célba érkezés előtt, amelynek várható időpontja 16 óra.

Mindkét napon a versennyel érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Forrás: police.hu