Útinfók – A legfrissebb hírek a nyíregyházi útfelújításokról és forgalomkorlátozásokról
Útfelújítás a Kertvárosban. Fotó: Szarka Lajos

Blaha Lujza sétányon továbbra is folyamatos forgalomkorlátozás és útszűkület mellett lehet haladni az arra közlekedőknek, aki teheti, válasszon másik útvonalat. Ezen a helyszínen az út-, és kerékpárút-felújítási munkálatok a tervezett ütemben haladnak, ezen a héten a meglévő szegélykő és térkő bontása, a süllyesztett szegélykő építése zajlik, ezt követi majd a homokos kavics ágyazat és ckt beton alap készítése a kerékpárúton.

Bethlen Gábor utcán holnaptól (szerda) lép érvénybe a 30 km/h sebességkorlátozás és az előzési tilalom. Útszűkületre kell számítani a Víz utca és Búza utca közötti szakaszonIdeiglenesen áthelyezik a buszmegállókat is, amelyek táblával lesznek jelölve. Ebben a munkafázisban a meglévő szegélykő bontása, és az új kiemelt szegélykő építése valósul meg. 

Rákóczi utca felújítása során ezen a héten szintén a szegély bontása és új szegély építése történik. Helyenként útszűkületre kell számítani, amit terelőtáblákkal is jeleznek.

Borbányán a Kőműves utcában, a Rezeda közben, a Kalapos és a Nád utcában épül földútból aszfaltos útpálya. Ezeken a helyszíneken jelenleg útszegély építés és/vagy csapadékcsatorna építés folyik minimális forgalomkorlátozás mellett.

Új járda épül a Simonyi Óbester utcában, ezen a héten a bontási munkálatok folynak.

Nyírszőlősön az Izabella utcában szintén új járda épül, a jelenlegi munkafázisban a szegély építése és a homokos-kavicságyazat készítése zajlik.

 

Kérjük a gyalogosok, a kerékpárosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.