Újra családbarát munkahely díjat nyert – már nyolcadik alkalommal - Nyíregyháza MJV Önkormányzata

Az elismerés mellett a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által meghirdetett „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” program keretében Nyíregyháza MJV Önkormányzata 2.000.000 Ft.- vissza nem térítendő támogatásban is részesült az „Együtt a családokért!” című projekt megvalósítására.

A támogatásból a Polgármesteri Hivatal munkavállalói és gyermekeik számára valósulnak meg szünidei gyerekprogramok, emellett a kisgyermekes apukáknak és a gyermekvállalás előtt álló férfi kollégáknak tréninget szervezünk, de rekreációs céllal sport- és egészségnap is lesz.

A Családbarát Munkahely 2023 díjátadó ünnepségre október 27-én Budapesten, a Várkert Bazárban került sor. A díjat Tóthné Csatlós Ildikó, a Szociális és Köznevelési Osztály osztályvezetője vette át.

A képen: Baloghné Horváth Márta, az önkormányzat munkatársa, (balra), Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár (középen) és Tóthné Csatlós Ildikó, a Szociális és Köznevelési Osztály vezetője (jobbra).