Újabb rangadó előtt a röplabdások

A listavezető Békéscsaba ellen játszik a bajnokság következő fordulójában a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások szeretnének javítani a Vasas elleni mérkőzés után. A csabaiak idén még minden meccsüket megynerték. 

Nem játszott jól a Vasas elleni legutóbbi hazai mérkőzésén a Fatum Nyíregyháza. A mieinknél szokatlanul sok volt a hiba mind nyitásfogadásban, mind a szervák tekintetében. Tóth Fruzsina, a csapat válogatott liberója nagyon csalódott volt a mérkőzés után. 

- Az egész csapat rosszul élte meg azt a találkozót, tudjuk, hogy többre vagyunk képesek, de túl sok volt a hiba, melyet kihasznált az ellenfelünk - mondta Tóth Fruzsina.

Szombaton sem lesz sokkal könnyebb dolga az együttesnek, a bajnokságban eddig mind a négy meccsét megnyerő Békéscsaba otthonába látogat a gárda. A csabaiak az MTK, az Újpest, a Szent Benedek és a Kaposvár ellen is 3-0-ra nyertek. Pintér Andrea és Ralitsa Vasileva épp a nyírségiektől igazolt a Békéscsabához. 

- Próbáljuk átadni azt a tapasztalatot a fiatalabbaknak, amit megszereztünk. Támadásban is kell egy vezér, aki a hátára veszi a csapatot ha baj van, bízom abban, hogy Békéscsabán sokkal jobb teljesítményt nyújtunk - tette hozzá a Fatum Nyíregyháza liberója. 

A szombati meccs 18.30-kor kezdődik, és tévés mérkőzés lesz, mivel az M4Sport + is közvetíti.