Újabb rangadó - A Vasas ellen játszik szombaton idegenben a Fatum Nyíregyháza

Újabb rangadót játszik a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások ezúttal a Vasas ellen lépnek pályára. A nyírségiek győzelemmel kezdték a szezont egy hete. 

Már sorsoláskor látszott, hogy a bajnokság eleje több rangadót is tartogat. A Kaposvár ellen kezdte a szezont a Fatum Nyíregyháza, és jó játékkal, magabiztosan győzött 3-1-re. Szombaton a Magyar Kupa címvédője, a Vasas vendége lesz Németh Szabolcs együttese. A fővárosiak az első körben a Békéscsaba ellen játszottak, és nagy csatában, 3-2-re kaptak ki. A Fatum is szeretné elhozni a pontokat a fővárosból. 

- Mondhatjuk, hogy minden meccsünk rangadó, a szombati is az lesz. Egy jó csapathoz utazunk, de mindig elmondom a lányoknak, hogy az a játék amit mi játszunk, az egy élvezhető röplabda, ezért amikor pályára lépnek, játsszanak nyugodtan, ne izgulják túl a meccset. Ha ezt most is megteszik, akkor győzelemmel térhetünk haza Budapestről - mondta Németh Szabolcs vezetőedző.

Jó hír, hogy Genesis Francesco fizikailag egyre jobb állapotban van, és már rá is számíthat a szakmai stáb. Mindenki egészséges, így Németh Szabolcs valamennyi röplabdásra számíthat. A szakmai stáb abban bízik, a csapat most is a saját játékát játssza majd, és fontos lesz a türelem, ne kezdjen el kapkodni a csapat. A Vasas elleni szombati meccs után a jövő héten az MTK érkezik Nyíregyházára, majd újabb rangadó vár a Fatumra a Békéscsaba ellen