Újabb felajánlás a kórháznak – A Csősz-Platán Cégcsoport 500 ezer forintos támogatást ad

500 ezer forintot ajánlott fel a Csősz-Platán Cégcsoport a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Alapítványnak. Egy egy éves program zárult le ezzel. A program fő célja a Seat típusú gépjárművek népszerűsítése mellett a társadalmi felelősség vállalás volt, hiszen az autóház nagy támogatója a sportnak a kultúrának és az egészségügynek.

Tavaly nyáron volt egy médiatúra, amelyen bejelentettük ezt a felajánlást. Ez arról szól, hogy próbáltuk közelebb hozni a nyíregyháziakhoz azokat a Seat modelleket, amelyek különlegesebbek, jobban felszereltek. Ebből jött egy olyan gondolat, hogy motiváljuk az ügyfeleket és ha minél többen jönnek, azzal hozzájárulnak a kórházi alapítvány támogatásához.

– mondta el Csősz Ferenc, a Csősz-Platán Cégcsoport ügyvezető igazgatója.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház alapítványát egyre több nyíregyházi cég támogatja. Ebből olyan eszközöket szereznek be, amely a kórház költségvetésébe már nem férnek bele.

Szeretjük ezt a várost, szeretjük ezt a kórházat, szeretjük a környezetünket és ezek a cégek a gazdaság teljesítőképességének is köszönhetően eljutottak arra a pontra ma már, hogy tudnak és akarnak is adni, hiszen ez egy közös érdekünk. Mi a kórházban meggyógyítjuk a dolgozókat, így ők tudnak dolgozni, termelni és így vissza tudjuk fordítani ezt az energiát.

– mondta el dr. Adorján Gusztáv, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója.

A kórház alapítványa továbbra is várja a felajánlásokat, ezek nagyon nagy segítséget jelentenek az intézmény működésének életében.

 

Kanócz Rita