Újabb bajnoki előtt - A Fatum Nyíregyháza kereténél felépültek a sérültek

Az Újpestet fogadja a hétvégén a női röplabda bajnokságban a Fatum Nyíregyháza. A mieink a harmadik helyen állnak a tabellán. A szakmai stáb azoknak is lehetőséget adhat, akik eddig kevesebbet játszottak. 

Mindenki tudta a rajt előtt, hogy az első fordulók során három rangadót is játszik a Fatum Nyíregyháza a női röplabda Extraligában. A csapat a Kaposvár és a Vasas mellett a Békéscsabával is megmérkőzött, és csak a BRSE-től szenvedett vereséget. Az együttes jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, vasárnap pedig a tervek szerint a megfiatalított Újpest érkezik a Continental Arénába – hacsak a koronavírus nem szól közbe. Több bajnoki is elmaradt már fertőzöttség miatt. A lilák ellen minden játékosára számíthat a szakmai stáb. 

- Szerencsére visszatértek a korábbi sérültek, betegek, így mindenkire számíthatok a folytatásban. Vannak akik még meccshiánnyal küzdenek, ők is több lehetőséget kaphatnak a követkeőz találkozókon - mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

Az Újpest ellen játszott felkészülési mérkőzést a Fatum Nyíregyháza, és simán győzött. Horváth András együttese eddigi négy meccséből kettőt nyert meg, az MTK és a Diósgyőr ellen, kikaptak viszont a Békéscsabától és a Kaposvártól. A Fatum – UTE meccs a tervek szerint vasárnap 18 órakor kezdődik.