Új főigazgató a Kormányhivatal élén
Új főigazgatója lett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalnak. A tisztséget 2017. február 6-tól dr. Polgári András tölti be, aki korábban a nyíregyházi önkormányzat Adóosztályát vezette.

Dr. Polgári András több éven át vezette újfajta, ügyfélbarát szemlélettel Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Adóosztályát. Minden nap találkozott az adózók problémáival, hiszen az adóigazgatással minden állampolgárnak van kapcsolata, így olyan tapasztalatokra tett szert, amely sikeressé tette munkája során. Ez látszott a város 2015-ös és 2016-os költségvetésén is. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal élére ebből a pozícióból érkezik. Kinevezését Lázár János, Miniszterelnökséget vezető minisztertől kapta meg 2017. február 6-i dátummal. Dr. Polgári András azt mondta, új munkahelyén korábbi tapasztalatait felhasználva szeretné elérni azt, hogy az ügyintézés még ügyfélbarátabb legyen, az ügyintézési határidők pedig fokozatosan csökkenjenek.

 

Cálja: eddigi szellemiségének továbbvitele

 

Dr. Polgári András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója azt mondta, azt a fajta szellemiséget szeretné tovább folytatni, ami eddig is volt, ami eddig is jellemző volt a hivatalra. Hozzátette, ezt kívánja továbbvinni és erősíteni. Dr. Polgári András kifejtette, a bürokrácia csökkentést kívánja még tovább fokozni annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettsége mérhető és maximálisan kiaknázható legyen.

 

Új hely, új kollégák, de a cél közös

 

Dr. Polgári András kifejtette, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalban új munkáját azzal kell kezdeni, hogy meg kell ismerkedni az ott dolgozókkal, akiknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy őt is megismerjék. Úgy fogalmazott, ehhez nyílt, őszinte tekintet szükséges, amely később a mindennapok során is segíti a közös munkát. A siker érdekében olyan „családszemléletet” alkalmaz majd, amelynek lényege, hogy a Kormányhivatalban dolgozók egyfajta családként küzdenek egy közös célért és indulnak el egy közös érdek irányába.

ME.