Új dal és videoklip a LifeStyle-tól – beszélgetés Májer Feezy Attilával

Pikáns dallal jelentkezett február 14-én a LifeStyle, a világ egyik legnépszerűbb videómegosztó portálján már elérhető a videoklip!

Érdemes megismerni a nyíregyházi formációt: rap és hip-hop az alap, no meg két nyíregyházi srác. Májer Attila (Feezy) és Marx Attila (Rampage) évekkel ezelőtt döntött úgy, kiírják és kirappelik magukból gondolataikat, érzéseiket. Feezyvel beszélgettem:

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, az azonos érdeklődési kör és a zene pedig magával hozta a barátságot. Kiderült, mindketten írunk verseket. A szerzeményeinket kezdtük el ritmusra felépíteni, aztán egyre tudatosabb és több lett ez az egész: 2015-ben már meg is jelent az első számunk, Sose búcsúzz el címmel.

Bulik, szerelem – eleinte még a tizenéveseket érdeklő és érintő témákat zenésítette meg elsősorban a LifeStyle. De ahogy értek a srácok, úgy jöttek a komolyabb témák, az élményösszegző alkotások vagy éppen a már-már társadalomkritikai szövegek.

Velünk együtt nemcsak a szövegeink, hanem a kapcsolataink is komolyodtak. Egyre többször tudtunk közreműködni más tehetséges zenészekkel, például Kovács Zoltánnal. #zolink bokszoló és énekes, vele is volt közös projektünk, legutóbb pedig Csernák Martinnal, Martino-val dolgoztunk együtt. Az #aranyásó című dalhoz ő hozta a zenei alapot és a saját maga szövegrészét is ő írta, majd együttműködésre kért fel minket. Igyekeztünk teljessé tenni a dalt, a saját szövegrészeinket pedig természetesen mi írtuk!

Feezy azt mondja, a dal azokról szól, akik a neten élik a mindennapjaikat, elsősorban az insta-lányok elé tartanak tükröt. A dal kissé latinosabb lett Martin miatt, de Feezy és Rampage ezt a stílust is LifeStyle-ossá tudta tenni.

A nyíregyházi formáció az elmúlt években megannyi térségbeli rendezvényen és fesztiválon fellépett, többek között a SóstóFeszten, a SunshineFm szülinapján vagy éppen a Color Festivalon, Nyíregyházát pedig Krakkóban, a 2018-as Magyar Napokon is képviselte a LifeStyle, többek között a szintén helyi Folkfusion Band mellett. Idei céljuk még több dalt írni, még több helyen bemutatkozni.

Szerző: Rutkai

Fotók: Facebook