Új bankfiókot nyitottak – ATM is várja az ügyfeleket Nyírbátorban

A Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék teljes területét lefedő TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet november elsején jött létre a korábbi a HAJDÚ, a FŐNIX, a KELET és a SZABOLCS Takarék egyesülésével. A Takarékok fúziójára azért volt szükség, hogy erősítsék versenyképességüket, és az eddigieknél több és korszerűbb szolgáltatást nyújthassanak az ügyfeleiknek.


A pénzintézet jelenleg 180 milliárd forintos mérlegfőösszeggel és 14 milliárdos saját tőkével rendelkezik. 120 településen 132 fiókot működtetnek, dolgozóik száma eléri a 230 főt. Legújabb fiókjukat Nyírbátor főterén nyitották meg. A beruházás az épületvásárlással együtt 120 millió forintba került.

Szolgáltatások a fejlődésért

Ölveti Zsolt a TISZÁNTÚLI TAKARÉK elnök-ügyvezetője elmondta, a több mint 12 ezres lakosságszámú Nyírbátor azért is fontos számukra, mert gazdasági szempontból is egy fejlődő város, ennek részese szeretne lenni a takarékszövetkezet.

Bede József a TISZÁNTÚLI TAKARÉK üzleti ügyvezető-alelnöke arról tájékoztatott, hogy az új bankfiókban is a klasszikus szolgáltatásokat nyújtják, számlavezetést és hiteleket a lakosságnak, valamint a vállalkozásoknak. Emellett MFB Pontot is működtetnek, valamint ATM-mel és a hiánypótló SZÉF szolgáltatással is várják az ügyfeleket. Az új nyírbátori bankfiókot ünnepélyes keretek között, szalagátvágással adták át.


Szoboszlai Tibor