Túl az első teszteken - Készül a rajtra a Révész Racing

Május végén kezdődik az idei kamion Európa-bajnokság. Kiss Norbert, a nyíregyházi Révész Racing pilótája címvédőként áll rajthoz. A csapat túl van az első tesztelésen. 

Gőzerővel készül az Európa-bajnokságra a nyíregyházi Révész Racing csapata. Kisebb fejlesztéseket hajtottak végre a versenykamionon a téli szünetben, a napokban pedig Kiss Norbert először próbálhatta ki az autót. Bár végig esett az eső a Hungaroring környékén, az első benyomások pozitívak. 

- Az eső ellenére a tervezett tesztprogramot elvégeztük, és minden rendben volt. 2021-ben nagyon sok esős versenyünk volt, így nem is bántuk, hogy most vizes körülmények között próbálhattuk ki a versenygépet. Április 29-én is tesztelünk, reméljük akkor száraz körülmények között- mondta Kozák Attila csapatvezető. 

A szezon május 21-én kezdődik az olaszországi Misanóban, ahol az előző idény véget ért. Nyolc helyszín szerepel az idei programban, június 11-12-én pedig Magyarországra érkezik a mezőny. 

- Rendhagyó hétvége lesz, mert a tervek szerint négy gyorsasági autó szakág versenye lesz egyszerre. A szervezőktől kapott információk szerint ingyenes lesz a belépés a nézőknek, és a depóba is lemehetnek, igaz oda már térítés ellenében. Hazai környezetben mindig különleges dolog indulni, reméljük sokan szurkolnak majd nekünk- tette hozzá Kozák Attila

Kiss Norbert címvédőként áll rajthoz, tavaly magabiztosan lett Európa-bajnok, pályafutása során immár harmadszor. Riválisokból idén sem lesz hiány, Jochen Hahn és Sascha Lenz is szeretné legyőzni a magyar pilótát.