Törnek az Ablakok – Egyedülálló nyíregyházi helyszínen forgott a Tortuga új videoklipje

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nyíregyházi Tortuga zenekar bejutott A Dal 2021-es versenyzői közé, a tornacipős rock ’n’ roll január végétől a Duna Televízión hódít. Az idei dalversenybe jutott számukhoz most megjelent videoklipjük is, melynek forgatási helyszínéül az építési munkálatok alatt álló nyíregyházi egykori Pártházat választották.

– Szerettünk volna egy ütős videoklipet forgatni a Törnek az Ablakok című számunkhoz, a cél az volt, hogy ne csak a zene, a látvány is zúzzon. Úgy gondoljuk ez sikerült is, hatalmas élmény volt a forgatás, sokáig gondolkodtunk, mi lenne a legideálisabb helyszín, aztán jött egy lehetőség, hogy használhatjuk Nyíregyháza egyik emblematikus épületét, az egykori Pártházat, mely jelenleg építési munkálatok alatt áll. Azonnal elkezdtük tevezni, hogy visszük be a hangszereket az épületbe, na meg persze fel a tetőre, ami számunkra a klip egyik kedvenc eleme volt – árulták el a zenekar tagjai.

Még egy napja sincs kint a videoklip, de már több mint kétezren látták, a pozitív visszajelzések pedig folyamatosan érkeznek. Többek között ez is hatalmas motiváció és biztatás most a Tortugás fiúknak, akikért hamarosan együtt szurkolhatunk A Dal 2021-es versenyében.

Addig is íme, a Törnek az Ablakok: