Tömegek a régiségpiacon

Vasárnaponként szinte egy szabad parkolóhelyet sem lehet tanulni a Régiségpiac körül (Korányi úti vásártér). A hely népszerűségét mi sem jelzi jobban, minthogy reggel kilenc órakor már egymást érik az eladók és a vásárlók. A régiségpiac sokaknak a kikapcsolódást, másoknak az időtöltést, a barátokkal való találkozást jelenti, de olyan is akad, akinek az itt eladott csecsebecsékből befolyó pénz maga a megélhetés.

ALKALMANKÉNT 100 ELADÓ

-A Korányi régiségpiaca már több éve üzemel, közel 100 eladó árulja itt portékáit. Minden megtalálható ezen a piacon, többek között antik tárgyak, porcelánedények, és egyéb műszerek is. Az eredeti célra még alkalmas a piac, hiszen rengeteg visszatérő árus van, az otthon már nem használt vagy felesleges érdekességeket lehet árulni. A hely nyitottsága miatt számunkra nehéz megszámolni az érdeklődőket, de a környéken közel 60 parkoló van, ami nagyobb vásárnapokon kevésnek bizonyul.

MAGÁN SZEMÉLYEK IS ÁRUSÍTHATNAK

-Magán személyek is árusíthatják portékáikat, ezt úgy tehetik meg, hogy vagy a helyszínen jelzik a NYÍRVV munkatársainak, vagy előre bejelentkeznek- tájékoztatta szerkesztőségünket Horváth Kíra, a NYÍRVV Nonprofit Kft. marketingmenedzsere.

Bruszel Dóra