Többszemközt Gáspár Tibor Jászai Mari-díjas, Érdemes művésszel a Bencs Villában
Gáspár Tiborral Kováts Dénes beszélgetett.

A Bencs Villa Többszemközt című beszélgetős műsorának kedd esti vendége Gáspár Tibor Jászai Mari-díjas, Érdemes művész, a Móricz Zsigmond Színház egykori kedvelt színésze volt.

A nyíregyházi Csárdáskirálynő élete első operett szerepe volt. De ki ne emlékezne az Üvegcipő, a Sörgyári capriccio, a Mester és Margarita, az Adáshiba, Az ügynök halála, a Szuzai menyegző vagy a Rómeó és Júlia, akár a Tizenkét dühös emberben nyújtott

 

Túl a színházon, beszélt hibáiról és tévedéseiről, a szerencsésen alakult pályaválasztásáról, színpadi létről és sorozatszínészetről, galambászatról és autószerelésről. Szerencséről és tehetségről.
Az újra Miskolcra szerződött Gáspár Tibor legújabb alakítása Béres József. Az irigységgel, hitetlenséggel és politikával harcoló gyógyító figuráját négyrészes TV-játék keretében ismerhetik meg a nézők szombattól, a Duna Televízión.
 

A Duna Televízió március 23-án 20.30-tól mutatja be a „Cseppben az élet” c. négyrészes tévéjáték első epizódját, amely dr. Béres József Széchenyi-díjas kutató, a Béres Csepp megalkotója élettörténetéről szól.

Kapcsolódó galéria

Bencs Esték - Gáspár Tibor