Több zenekar, az év álompárja és egy korcsolyaoktató is ellátogatott a Sziesztába

A tartalomból:

 Családi kori minden kedden és szombaton a Mozdulj Nyíregyháza! mozgásprogramjában. Egyenesen a Városi Jégpályáról érkezett korcsolyaoktatónk, Popovics Polett a stúdióba, ahol többek között azt is elárulta, milyen jótékony hatásai vannak a korizásnak.

• Kultúrházak éjjel-nappal, Média és zene börze, Antik és kézműves vásár. Néhány példa a Váci Mihály Kulturális Központ ajánlatából, melyről Mészáros Szilárd mesélt bővebben.

• Idén is megrendezik a Nyírségi Disznótoros Fesztivált a Sóstói Múzeumfaluban! A február 16-ai rendezvény részletei a Sziesztában.

• A 2019-es évet teljes megújulással kezdte a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár, valamint a tagintézmények. A könyvtár igazgatónője, Tomasovszki Anita mesélt arról, milyen fejlesztések valósultak meg 2018-ban és milyen programok várják az érdeklődőket a közeljövőben.

• 10 éves jubileumát ünnepli a Prémvadászok zenekar. Jótékonysági, jubileumi és lemezbemutató koncert március elsején a Korona Hotelben. A részletekről Dr. Nedeczky Zsolt mesélt!

• 19 éve alakult a Harmónia Kamarakórus, akik azóta nem csak az országot járták be, számos alkalommal külföldön koncerteztek. A karvezető Nagy Péter a közelgő fellépéseikről mesélt, és azt is elárulta, hogyan lehet jelentkezni a kórusba.

• Idén is megrendezésre került az Álompár Esküvői Kiállítás a Continental Arénában, ahol egy verseny után az év álompárját is megválasztották. A szerencsés nyertesek, Kóth Kitti és Gyulai Ferenc a közelgő esküvőjükről és a verseny legizgalmasabb pillanatairól meséltek.

• Van egy város a szívemben. Ezt a címet kapta a Képmás zenekar albuma, melynek lemezbemutató koncertjei folyamatosan zajlanak. Bolega László és Halhóber Gábor voltak a Szieszta vendégei.

• Pregitzer Fruzsina színművésznő önálló estjére készül a Bencs Villában, s közben a Kalucsni című darab próbái is zajlanak a Móricz Zsigmond Színház. Minderről bővebben mesélt a Nyíregyházi Televízió műsorában.

 

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni!

Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.