Több mint kétezer mérkőzés - Befejeződött a városi kispályás bajnokság

Véget ért a bajnokság a Decathlon-Konyha Möbel Városi Kispályás labdarúgó bajnokságban. Több mint 2000 mérkőzést játszottak a csapatok. A téli terembajnokság idén a járványhezet miatt elmarad. 

Befejeződött a Városi Kispályás labdarúgó bajnokság. Több mint 2000 találkozót bonyolítottak le a szervezők, és a koronavírus járvány itt is közbeszólt, így a korábbi őszi-tavaszi menetrend helyett át kellett térni a tavaszi-őszire, azaz most avattak bajnokokat a csoportokban. Volt ahol az utolsó pillanatban dőlt csak el az első hely sorsa.  

- Nagy csatákat vívtak az együttesek, és izgalmas volt a hajrá. Volt ahol csak az utolsó mérkőzésen dőlt el a bajnoki cím sorsa. Három együttes maradt veretlen, a Fáraó Bútor öregfiúk gárdája pedig immár 2,5 éve nem talált legyőzőre. A bajnokságot egy Szuper Kupával zártuk, jó hangulatban. Sajnos az ősz végén minket is elért a fertőzés, több csapat is jelezte, hogy nem tud pályára lépni betegség miatt – értékelte a szezont Dajka László főszervező.  

A tervek szerint novemberben rajtolt volna a terembajnokság, de a kormányrendelet értelmében ezt nem lehet megtartani. A szervezők abban bíznak, hogy márciusra normalizálódik a helyzet, és egy minitorna keretében mégis pályára léphetnek a csapatok a Continental Arénában. Már lehet nevezni a következő szabadtéri bajnokságra, idén 115 csapat versengett a csoportokban. Népszerű az öregfiúk bajnokság is, ide egyre több gárda jelentkezik, az együttesekben pedig korábbi NB-I-es és NB-II-es labdarúgók is játszanak.