Teremfoci – Szuperdöntő a nyolc legjobbal
A végéhez közeledik a téli kispályás labdarúgó terembajnokság. A finálét február 28-án rendezik, egy Szuperdöntő keretében.

November közepén kezdődött a téli terembajnokság 40 csapat részvételével. A városi kispályás bajnokságban szereplő együttesek nevezhettek, és kétszáz mérkőzéssel a hátuk mögött már csak két forduló van a csoportküzdelmekből. Február 28-án a legjobbak egy Szuperdöntőt vívhatnak, itt dől el, ki a téli terembajnok Nyíregyházán.

[video]

– A csoportmeccsek után a legjobbakból két négyes csoportot alkotunk, akik részt vesznek a fináléban. Itt körmérkőzéseket követően az első helyezettek vívják a döntőt, a második helyezettek pedig a harmadik helyért játszhatnak a Bem iskola tornacsarnokában – mondta Dajka László főszervező.

A terembajnokságot követően nem sokkal már folytatódik a szabadtéri kispályás bajnokság a Városi Stadionban. A rajtig a pályákat is felújítják. A lebonyolításban sokat segít, hogy villanyvilágítással rendelkeznek a kispályák, így késő estig lehet majd mérkőzéseket rendezni.

Dankó L.