Telt házzal indult a Szabadtéri Színpad – Tarolt a Delila, Mohácsi János rendezésében
Fotó: Trifonov Éva

Június 14-én saját produkcióval nyitotta meg kapuit a Szabadtéri Színpad. Mohácsi János rendezésében láthatta a közönség a Delila című darabot, amelyre minden jegy elkelt. A programok egészen augusztus 17-ig tartanak, zene és mozi tölti ki a nyári két hónapot.

1,1 milliárd forintból újította fel Nyíregyháza Önkormányzata a város egyik ékességét, a Szabadtéri Színpadot. 2018-ben teljes modernizáláson esett át, de kiemelten figyeltek arra, hogy a régi meghatározó elemek megmaradjanak. Tavaly augusztusban a Meseautó című darabbal nyitotta meg kapuit a teljes rekonstrukció után, így az idei év lesz az első teljes nyári szezon a fejlesztések után, amely június 14-én a Delila című darabbal vette kezdetét.

Ma Magyarország legmodernebb Szabadtéri Színpada a mi színpadunk. A színpadtechnika, a hangtechnika, a fénytechnika, a hangszigetelés és sok más eleme is teljesen új. Amikor terveztük is azt mondtam, hogy ez lesz Nyíregyháza kulturális negyede és így is lett.

– mondta el Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Trifonov Éva

A többszörös díjnyertes Illatszertár után Mohácsi János rendezte a Szabadtéri Színpad nyitópremierét, a Delilát. Idén új elemekkel is bővül a repertoár.

Egy új programsorozattal várjuk a nézőket, a VIDOR Nyár programsorozattal. A VIDOR Fesztivál méltán híres az összegyűjtött legjobb vígjátékokról és mi úgy gondoltuk, hogy nyárra összegyűjtjük a legjobb zenés vígjátékokat, ami eddig nem volt látható a VIDOR Fesztiválon és ezzel próbálunk meg szebbnél szebb estéket a nyíregyházi és a környékbeli lakóknak.

– mondta el Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója.

A Szabadtéri Színpad utolsó előadása augusztus 17-én, Kern András koncertje lesz.

Kapcsolódó galéria

Delila premier a Rózsakert Szabatéri Színpadon