Tájékoztatón szólt a Szövetségben programjáról a szerveződés MSZP-s polgármesterjelöltje

A jobbikos alpolgármesterjelölt felvezetése után az MSZP-s polgármesterjelölt kifejtette: békés, nyugodt, élhető, virágos Nyíregyházát szeretnének nyílt és barátságos emberekkel.

A hat ellenzéki pártot és két szervezetet tömörítő Szövetségben Nyíregyházáért szerveződés szerdai sajtótájékoztatóján Jeszenszki András hozzátette: őszinte beszéd, reális program, felelős tettek, emberséges politika – szerinte erre van szüksége a városnak. A MSZP-s Jeszenszki kiemelte, büszkék azokra a sikerekre, melyeket a nyíregyháziak az elmúlt évtizedekben elértek, ugyanakkor céljuk a további munkahelyteremtés, a bérek növelése és például egy önkormányzati rendészet felállítása, amelyhez előzetesen aláírásokat is gyűjtöttek. Nyílt közbeszerzési folyamatokat szeretnének és egészségügyi fejlesztéseket. Szerinte a 43 innovatív javaslat Nyíregyháza jövőjéért című programjuk reális a jelöltjeik szakmaiságával, egy másik dokumentumot, a „Szövetségünk ajánlata" címűt sajtótájékoztatókon mutattak be, most lakossági fórumsorozatot indítottak. Mivel szeretne megelőzni minden támadást, ezért igazolásokkal is érkezett a Szövetségben MSZP-s polgármesterjelöltje.

Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért polgármesterjelöltje kiemelte:

Transzparens módon láthatóvá kívánjuk tenni ennek a táblának a segítségével, hogy valamennyi jelöltünk rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal, és azt, hogy valamennyi jelöltünk előzetesen kérte, hogy a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisába felvételt nyerjenek és ennek a dokumentuma ezen a táblán megtalálható minden jelöltünket érintően.