Szüreti bált szerveznek a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában

Szüreti bálra várják a kikapcsolódni vágyó szülőket a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolába. Az ének-zene tagozatos intézményben már hagyomány, hogy minden tanév kezdetén tematikus mulatságot rendeznek az „új” szülők tiszteletére.

A velencei karnevál díszes álarcai, a dallasi cowboy-kalapok, az 1920-as éves világát idéző Gatsby-party és a karibi életérzést tükröző világ után egy estére Woodstock letűnt korszaka költözik a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola falai közé. Október 19-én, szombaton 19 órától ismét megrendezik az iskolában azt a hagyományos, őszi, szüreti bált, ahol felavatják az „elsős” szülőket. Az iskola „újoncai” közös táncukkal bizonyítják, hogy teljes jogú tagjai a kodályos közösségnek.

A nyitóeseményt követően megtörténik avatásuk, majd kezdetét veszi a hajnalig tartó mulatság. A kikapcsolódni vágyó szülőket és pedagógusokat Hippi-busz és bulifotó-készítési lehetőség várja.  A jó hangulatról Dj. Pető gondoskodik. Az estét  pálinka,- és sütiverseny teszi még izgalmasabbá. A hagyományos táncos est lehetőséget teremt arra, hogy a gyerekek érdekében baráti légkör alakuljon ki szülő és pedagógus, valamint szülő és szülő között.