Sztárok Nyíregyházán – Polyák Lilla, Gundel Takács Gábor, Fehér Tibor és Veréb Tamás is fellépnek július 29-én, a Rózsakert Szabadtéri Színpadon!

A MusicalNeked Produkció egy fergeteges estével készül a Rózsakert Szabadtéri Színpad nézőinek! A produkció két, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk által rendezett, nagy sikerű zenés színházi előadása, a Puskás, a musical és a Kőszívű – A Baradlay-legenda 22 legszebb dalát az ország legnépszerűbb musical színészei éneklik el. A Puskás x Kőszívű musicalkoncerten a dalok között Szabó László, az előadások producere az alkotási folyamat rejtelmeibe enged betekintést!

Veréb Tamás, akit Puskás Ferenc és Baradlay Jenő szerepében is láthatnak, már izgatottan készül szombat estére! „A dalok között jobbnál jobb kulisszatitkokkal készülünk! Ezt mindig nagyon szeretik a nézők, mert így nem csak az előadást, hanem minket is közelebbről megismerhetnek!”

Veréb Tamás mellett a Puskás x Kőszívű musicalkoncerten a legismertebb musical darabok főszerepeinek eljátszásából ismert és szeretett Polyák Lilla, a hazai zenés színház feltörekvő csillagai Kovács Gyopár és Bori Réka, a Jászai Mari- és Sinkovits Imre-díjas Fehér Tibor, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Gundel Takács Gábor, a Jászai Mari-díjas, Artisjus-díjas Szabó P. Szilveszter és a Puskás és a Kőszívű zeneszerzője, Juhász Levente elevenítik meg a két legendás magyar történet főhőseit!

Az előadás időpontja: 2023. július 29., szombat 20.30 óra, Rózsakert Szabadtéri Színpad

Jegyek online elérhetőek itt: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/puskas-x-koszivu-musicalkoncert-es-kulisszatitkok-149300/998874

vagy személyesen: Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda, 4400 Nyíregyháza, Színház utca 2., SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér

Telefon: + 36 42 507 006, +36 30/303-2875, +36 20/233-2926