Sztárfellépők és szépségverseny – A VIDOR Fesztiválon ünnepli születésnapját a Sunshine FM

Idén a 18. VIDOR Fesztivál keretében tartják meg a Sunshine Rádió 18. születésnapi partiját. A két városi nagyrendezvény közös programját sajtótájékoztatón mutatták be.

A 18 éves Sunshine Rádió köszönti a 18 éves VIDOR Fesztivált. Most, a felnőtt korra sikerült a két városi nagyrendezvénynek közös színpadra lépni. Több éves kommunikáció után jutottak a szervezők arra a döntésre, hogy ha együttműködnek, erősítik egymást, és minden eddiginél nagyobb közönséget vonzanak.

Balog Béla, a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője a sajtótájékoztatón kiemelte:

Minden évben szinte ugyanarra az időpontra esett a két rendezvény. Ez nagyban megosztotta a nyíregyházi városlakókat. Nem tudtak mindkét rendezvényen részt venni. Ezért hosszas tárgyalások után a szervezők úgy döntöttek, hogy egyesítik erőiket, és egy helyszínen, egy időpontban a VIDOR Fesztivál zárónapján, augusztus 31-én este, a Kossuth téren, a főtéren, ahol a VIDOIR helyszín is van, itt lesz a Sunshine születésnap.

A VIDOR Fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház vezetésének az egyik legfontosabb elvárása a rádió felé az volt, hogy méltó legyen a születésnapi program a VIDOR hagyományaihoz.

Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgató elmondta:

A mostani fesztiválra sikerül összehozni egy közös programot, ami a 31-ei zárónapon lesz látható. Egy Sunshine névre keresztelt kisszínpadon egész héten világzenei programok is láthatóak lesznek, és az együttműködésnek a rádió szolgáltatásaival és az egyéb dolgokkal is kapcsolata van.

A megállapodás szerint a rádió kitelepül a VIDOR helyszínekre, eseményeket közvetít onnan, így reklámozza a Vidámság és Derű Országos Seregszemléje programjait.

Nyíregyháza polgármestere, Dr. Kovács Ferenc úgy véli, mindenki örül majd, ha nem kell választani a két nagyszabású koncert és zenei kínálat között.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere a sajtótájékoztatón elmondta:

A Sunshine Party-t bevettük a városi nagyrendezvények sorába. Én nagyon örülök, hogy együtt, a Kossuth téren megvalósul a két program, nem kerülnek a nyíregyháziak választás elé, és egymást erősítik a két rendezvény. Nyilván mind a kettőnek van egy saját hangulata, és mindenki eldönti, hogy hova megy. 

Az említett estén, augusztus 31-én a Kossuth téri nagyszínpadra Haitirtől érkezik a reggae és az afrobeat, meg a ra-ra energikus zenéjével Wesli. Őt követi a Kossuth téri Sunshine kisszínpadon 22 órától a Szülinap, a Total Music Party Hősök élő koncerttel, a Rico and Miss Mood, vagy a helyiek közül a LifeStyle zenéjével. Az éjszakát és a 18. VIDOR Fesztivált is a Sunshine DJ-k programja zárja.