Szezámmagos, mézes, csípős csirkemellcsíkok tavaszi salátaágyon

Jún 26, 2015
Ha valaki gyorsan szeretne finom egészséges ételt készíteni, nekik javasoljuk ezt a receptet. Alig pár perc alatt elkészíthető, és mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját.

A csirkemellet felcsíkozzuk kb. ujjnyi vastagra. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, rádobjuk a csirkemellet és készre pirítjuk. Erős Pistával, mézzel, sóval ízesítjük és rövid ideig még karamellizáljuk. A legvégén megszórjuk szezámmaggal és összeforgatjuk. Az így elkészült ételt salátaágyra tálaljuk, amelynek az összetétele: jégsaláta kockák, reszelt sárgarépa, lila hagyma, zöld hagyma csíkokra vágva, kígyóuborka és tv paprika.

Jó étvágyat kíván hozzá:
Kállai Attila igazgató, Rabi László séf és az Ózon panzió kollektívája

Előző hír
Díjátadóval startolt el a honismereti mozgalom legnagyobb találkozója Nyíregyházán
Következő hír
Udvaros Dorottya koncertje a Szabadtérin

Kapcsolódó híreink