Szerszámgépeket lopott egymillió forint értékben - Az állampolgárok segítségét kérik
Szerszámgépeket lopott egymillió forint értékben - Az állampolgárok segítségét kérik

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15030/252/2020. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint eddig ismeretlen férfi 2020. április 26-án virradóra egy kisvárdai épülőfélben lévő vasútállomáson az egyik lezárt állapotú szerszámos ládából egymillió forint értékben szerszámgépeket és egy gázpalackot tulajdonított el. Az elkövető a lopott gázpalackot egy Nyíregyháza felől Záhony irányába tartó személyvonatra felszállva vitte el, míg a többi értéktárgyért később robogóval tért vissza a helyszínre.  

A feltételezett elkövetőről képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (4600 Kisvárda, Somogyi Rezső utca 5-7.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

police.hu