Sunshine Total Music Party – A Szülinap 2019! Augusztus 31-én a Kossuth téren!

„Sunshine születésnap" – nincs olyan nyíregyházi, aki számára ne hangzana ismerősen ez a mondat, hiszen a város kedvenc rádiójaként, a 99,4 Sunshine FM, évről -évre a legismertebb hazai sztárok és több ezer helyi lakos részvételével rendezi meg nyár végén, a szezon utolsó nagy durranását, a rádió születésnapját.

Az esemény jelentőségét, színvonalát méltán erősíti, hogy a születésnap az elmúlt években városi nagyrendezvénnyé nőtte ki magát, azaz népszerűsítéséhez Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata is bátran adja a nevét.

A rádió 2019 augusztusában ünnepli 18. születésnapját, amelyre – az előző évekhez hasonlóan – újítással készült a 99,4 Sunshine FM. Látványosabb, frissebb és ütősebb lesz Nyíregyháza kedvenc rádiójának nyár zárója, melyet idén először a VIDOR fesztivál keretében élvezhetnek a városlakók és a fesztiválra érkező turisták augusztus 31-én, szombaton. A nagykorúvá vált rendezvény fényét az is emeli, hogy Nyíregyháza belvárosában a Kossuth téren felállított színpad ad otthont a szülinapnak. 

Ami viszont változatlan az elmúlt évekhez képest, hogy az előadók mellett idén sem maradhat el a megye bájos hölgyeinek szépségversenye, a Miss Summer Sunshine, amely már a 6 éve rendszeresen a szülinappal együtt, egy napon zajlik. Az idei évben is a sóstói Parkfürdő területén lesz a verseny, augusztus 31-én délután.  A szépséges hölgyek feltűnnek majd az esti a szülinapi partin, ahol a legszebbek jutalma sem marad el.

Mindig probléma volt, hogy a VIDOR Fesztivál programjával ütközik a rendezvény, hiszen mindkettő érinti a nyár utolsó szombati napját, de két különböző helyszínen. Minkét rendezvény sok nyíregyházi polgárt vonzott, sokszor nehéz volt választani a jobbnál jobb programok között. Ezért több évi egyeztetés után a két rendezvényt a nyár utolsó szombatján egy helyszínre, Nyíregyháza főterére hoztuk össze, így a város lakosai egy nap, egy helyszínen élvezhetik a két rendezvény programjait. 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város már évek óta kiemelt, nagyrendezvényként kezelte a Sunshine Szülinapot és nyílván a VIDOR fesztivált is. Anyagilag is támogatta minden évben ezek rendezését. Ezért közös érdek volt, hogy ezen programok a városlakók igényei szerint legyenek koordinálva.