Simán nyert a Szpari II, és továbbra is az élen áll
Fotó: Dankó László

A Gyulaházát fogadta a Nyír-Wetland Megyei I. osztályban a Nyíregyháza Spartacus II. A vendégeket a korábbi Szpari játékos, Bardi Gábor irányítja, a pályán pedig ott volt Kozma József, aki szintén futballozott a csapatban.


A mieink az első perctől irányították a találkozót, és több veszélyes támadást vezettek. Tangel szabadrúgása még centikkel mellé ment, de pár perccel később egy remek szögletvariáció után Sztankó Dávid 20 méterről hatalmas gólt lőtt. Sztankó még az első félidőben duplázhatott volna, de két szép csel utáni lövése nem volt pontos, majd Pataki került helyzetbe, de ziccerénél védett a vendégek kapusa. Az első félidő hajrájában viszont Hunyadi remek jobbról érkező beadásánál már jól érkezett Pataki Bence, és a kapuba lőtt, 2-0. Fordulás után Tangel László biztosította be a győzelmet, és a Szpari II. magabiztosan nyert. 


Nyíregyháza Spartacus II - Gyulaháza 3-0 (2-0)

Nyíregyháza: Szondi - Csilus Á.(Ignéczi), Szűcs D., Tagai, Gönczör(Kardos), Tudja, Hunyadi, Sztankó(Panyi), Ferencz(Paku), Pataki, Tangel(Vámos) 
edző: Huszák Géza 

Gyulaháza:Kasza Á. – Parádi B. (Weisz B.), Kozma J., Gáti Sz. (Fedor A.), Csépke M., Köblös B., Koszta Z., Kozma M., Tóth F., Papp G., Csercsa G. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Sztankó D., Pataki B., Tangel L.

Huszák Géza:- Kezdünk visszatérni arra az útra, ahol ősszel jártunk. A második félidőben mutatott játék már hasonlított arra, amit akkor mutattunk, és ilyen arányban is megérdemelten győztünk. 

Bardi Gábor: - Gratulálok a nyíregyháziaknak, további sok sikert nekik.