Serfeszt 2023 – Gasztronómia, sörök és zenei programok Sóstón

Nyíregyháza söre is bemutatkozik majd hétvégén, a serfeszten, mely idén is színes programokra invitálja az érdeklődőket Sóstón, a Krúdy terasz előtti sétányon. A szervezők közel 100-féle kis- és nagyüzemi sörrel, gasztronómiai különlegességekkel, zenei fellépőkkel készülnek. Az ételek, italok és a koncertek mellett táncház, kutyaterápiás foglalkozás és egész napos népi játszóudvar várja a gyerekeket és a felnőtteket.

Nemzetközi és hazai sörfőzdék is bemutatkoznak hétvégén, a Sóstó Serfeszten, melyet idén már 12. alkalommal rendeznek meg. A program nemcsak a nedű szerelmeseinek nyújthat jó hangulatú szórakozási lehetőséget, a színes ételkínálat, a népi játszóudvar, a lemezlovasok és a zenekarok az egész családot várják Sóstóra.

„A zenei programokban a rockzenétől a rockabillyn keresztül a klasszikus magyar, kicsit nosztalgikus vonalig minden elérhető lesz. Sőt, visszaköszön majd az európai alternatív popkultúra is” – mondta Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési igazgatója.

Nyíregyháza söre is debütál!

„Ami különlegesség idén, hogy Nyíregyháza sörét is bemutatjuk. Erre az alkalomra 500 dobozos limitált kiadással készültünk egy pale ale típusú sörrel, mely egy nagyon szép dobozt, dizájnt kapott, így biztos vagyok benne, hogy az emberek ezt haza fogják vinni.” - tette hozzá Podlovics Lajos.

Programok az egész családnak

Kocsmakaják, streetfood ételek bőséges választéka gondoskodik arról, hogy minden Sóstóra látogató jól lakjon a hétvégén. Pénteken a Texas Tourist, a Polip Band és a ZZ Copy, szombaton a Dynamit Dudes, Száraz Tamás, Tibi a hegyről, a Tortuga, vasárnap pedig Dj. Mess felelnek a jó hangulatért. 6-án kutyaterápiás foglalkozás is várja a négylábú kedvencükkel érkezőket. A rendezvényen való részvétel ingyenes, így akár a turisták, akár a helyiek is részt vehetnek a programokon.

 

Szerző: Kemecsei Fanni