Győzött a futsal csapat az edzőmeccsen

Felkészülési mérkőzést játszott az A Stúdió Futsal Nyíregyháza. Az NB-I-es együttes a DEAC ellen lépett pályára, és 4-2-re győzött. A nyáron érkezett játékosoknak ez volt az első meccsük nyíregyházi színekben.  

Javában készül a bajnoki rajtra az A Stúdió Futsal Nyíregyháza. Az NB-I-es gárda az edzések mellett már felkészülési találkozókat is játszik. A DEAC volt az első vendég a héten. A csapat új brazil légiósa, Gregory kisebb sérüléssel bajlódik, ezért ő ezen a találkozón még nem lépett pályára, mint ahogy Krajnyák Zsolt sem, aki külön edzéseken vesz részt.
Rajtuk kívül a keret minden tagja lehetőséget kapott a meccsen. Rendkívül motiváltan játszottak a fiúk, aminek köszönhetően Kovács Gergő duplájával, valamint Kovács Erik és Öreglaki Norbert egy-egy találatával 4–0-ra vezettek a mieink az első félidőben. A második játékrészben különböző taktikai variációkat gyakoroltak a felek. Ekkor már kicsit kiütközött a fáradtság is a társaságon, hiszen kemény napokon van túl az együttes. A debreceniek szépítettek, 4–2 lett a végeredmény. 

Szombaton újabb edzőmérkőzés következik, a szlovák bajnokság előző idényében ezüstérmet szerzett Kassát látja vendégül a Stúdió a Continental Arénában. A 17 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes. A bajnokság augusztus 14-én kezdődik, a Nyíregyháza a PTE-PEAC gárdájával találkozik az első fordulóban. A mérkőzést a szabolcsi megyeszékhelyen rendezik.