Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3884/2022. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy ezidáig ismeretlen járművezető 2022. szeptember 30-án 16 óra 20 perc körül az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű feltehetően Nissan típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyházán a Kemecsei úton a Sóstói út irányába. Az ismeretlen járművezető a Kemecsei út 14. szám előtti egyenes útszakaszon áttért a szemközti sávba, ahol a vele szembe szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrét letörte. A baleset következtében a letört tükör darabjai a nyitott ablakon keresztül nekicsapódott vétlen járművezetőnek, aki könnyű sérülést szenvedett.  A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu