Segítség, megnősültem! – Pindroch Csaba áprilisban érkezik a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadára!

„Mert csak a bátrak mernek házasodni!" - Házasoknak, házasulandóknak és mindenki másnak.

Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka, a Segítség, megnősültem!, melyet április 15-én láthatnak a Nézők a Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpadán.

A Sebestyén Elemér azonos című sikerkönyvéből íródott produkció már túl van a 150. előadáson. Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője pedig Radnai Márk.

A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást.

A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondja Pindroch Csaba.

Alkotók

Előadó: Pindroch Csaba

Író: Sebestyén Elemér

Rendező: Radnai Márk

Látvány: Pater Sparrow

Producerek: Pindroch Csaba, Verebes Linda

Mert a házasság nem diploma, hanem iskola... (Van mit tanulni!...) " Pindroch Csaba

 

Jegyek elérhetőek online itt:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/segitseg-megnosultem-145961/960038

vagy személyesen:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda

Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 14. Művész Stúdió

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

 

Forrás: Móricz Zsigmond Színház