Segítség a védőoltás regisztrációjában
Fotó: egeszsegkalauz.hu

A koronavírus elleni védőoltás Magyarországon önkéntes és ingyenes.

 

Az oltás iránti igényt a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlapon lehet jelezni, regisztráció útján. A regisztrációhoz szükséges adatok: név; lakcím; életkor; email; telefon; Tajszám; regisztráció után e-mailben kapnak tájékoztatást. Az elektronikus regisztrációhoz szükség van egy működő e-mail címre. A megadott e-mailre érkezik minden fontos tájékoztató!

A 60 év feletti nyugdíjasok a számukra levélben megküldött űrlapon jelezhetik igényüket postai úton. Amennyiben a postai küldemény esetlegesen nem érkezett meg lehetőség van a levél újra küldésének kérésére. Ehhez a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságát szükséges felkeresni.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata - reagálva a lakossági igényekre - segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban valamilyen ok miatt ez nehézségbe ütközik.

Kérjük, hogy akinek segítségre van szüksége hívja a 06-42/524-585-ös telefonszámot hétfő-csütörtök 8-16 óra, pénteken 8-14 óra között.