Sajtóközlemény - Így alakul a gyermekétkeztetés Nyíregyházán a tavaszi szünetben
Sajtóközlemény - Így alakul a gyermekétkeztetés Nyíregyházán a tavaszi szünetben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy az intézményi gyermekétkeztetésre jogosultak számára a tantermen kívüli, digitális munkarend, és az óvodai, bölcsődei rendkívüli szünet időszakában alkalmazott, korábban kialakított osztópontokon a továbbiakban is biztosítja az étkezést.

A jelenlegi oktatási - nevelési évben a tavaszi szünet időtartamára eső munkanapokon, 2020.04.09 -én és 2020.04.14-én a szünidei gyermekétkeztetés biztosítására a jelenlegi rendszerrel megegyező módon és helyszíneken kerül sor.

Az intézményi gyermekétkeztetésre jogosult valamennyi gyermek részére ezekre a napokra is igényelhető az étkeztetés biztosítása.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.április 20-a hétfőtől a mellékelt nyilatkozatban szereplő átadópontokon történik az ételek átadása. Így lehetőség nyílik arra, hogy a tanulók és óvodások szülei/gondviselői a lakcímükhöz legközelebbi átadópontot megjelölve egy helyen vehessék át az ételt.

Kérjük, hogy azok, akik eddig is igénybe vették az étkeztetést, azok a szolgáltatók által átadott nyilatkozaton jelöljék meg az átadópontot, ahol átveszik az ételt április 20-tól.

Az új igénylők a www.kozim.hu honlapról letölthető nyilatkozatnak az etkezes@kozim.hu email címre történő visszajuttatásával vehetik igénybe a szolgáltatást.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a tanyabokrokban élők számára a tanyagondnoki szolgálat továbbra is házhoz szállítja az ételt.

A bölcsődébe járó gyermekek részére az étkeztetés a korábbi gyakorlatnak megfelelően történik.