Rangadó előtt a női röplabdások - A Vasas vendége lesz a Fatum Nyíregyháza az Extraligában

Rangadót játszik a hétvégén a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a Vasas vendégeként lépnek pályára Budapesten. A mieink szettet sem veszítettek eddig a szezonban, és vezetik a tabellát az Extraligában. 

Jól kezdte a bajnokságot a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes előbb Kaposváron nyert 3-0-ra, majd az Újpestet is hasonló arányban győzte le. Mindez azért is különösen fontos, mert nyáron alaposan megváltozott a csapat kerete, az eddig eredmények viszont azt mutatják, jól sikerült a felkészülés. Fontos, hogy a cserék is jól szálltak be az eddigi mérkőzéseken. 

- Azért dolgoznak egész héten, hogy ha pályára léphetnek, akkor bizonyítsanak. Nagyon örülök, hogy az eddigi mérkőzéseken ez jól működött, legutóbb az Újpest ellen is 6-7 pontos előnynél több cserét is végrehajtottunk, és utána is megmaradt a lendület. Fontos, hogy a keret minden tagja érezze, hogy szükség van rá - mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

Szombaton a Vasas vendége lesz a Fatum Nyíregyháza. A fővárosiakkal évek óta nagy csatákat vívnak a mieink, az eddigi eredmények alapján viszont most a Fatum az esélyesebb. A Vasas mindkét eddigi meccse nagyon szoros volt, és 3-2 lett a végeredmény. A Szent Benedektől kikaptak hazai pályán, a Kaposvárt viszont idegenben győzték le. A keretükből Sanja Kalicanin Nyíregyházán is játszott, Király-Tálas Zsuzsanna, Török Kata vagy Juhár Dalma pedig a válogatottból lehet ismerős a szurkolóknak. A szombati meccs 17 órakor kezdődik Budapesten. A jövő héten a Continental Arénában is lesz egy rangadó, november 4-én a Békéscsaba érkezik a szabolcsi megyeszékhelyre.